Un singur produs

pentru toate nevoile

Accesează platforma și descoperă toate funcționalitățile care vor face chiria mai ușoară ca oricând.

Intră în platformă

Totul sincronizat

Fie că deții zeci de proprietăți pentru închiriere, fie că urmează să închiriezi pentru prima dată, vei găsi foarte utilă sincronizarea Optimrent cu furnizorii de utilități, încât să urmărești ușor toate facturile.

Proprietăți

Poți adăuga și administra oricâte proprietăți rezidențiale, comerciale, cu chiriaș sau fără: apartamentul tău, apartamentul închiriat, casa de vacanță, apartamentul părinților, spațiul comercial unde îți desfășori afacerea. Și bineînțeles, poți stabili drepturi de acces diferite pentru fiecare utilizator.

Cheltuieli și plati

Înregistrezi în platformă, manual sau automat, orice cheltuială, plată aferentă proprietății sau contractului de închiriere, iar sistemul le transmite automat către cei interesați, le arhivează digital și creează rapoarte instant în funcție de tipul cheltuielii sau plății.

Mentenanțe și reparații

Chiriașii înregistrează cu ușurință în Optimrent solicitările lor, atașând videoclipuri, documente și fotografii. Astfel, prin gestionarea online a cererilor de întreținere sau reparații transmise de chiriași, reduci apelurile telefonice și îți planifici mai bine activitatea.

Scapă de grija lucrurilor mărunte

Tu poti alege ce notificări să primești, încât să nu uiți nici un detaliu. Chiriașul primește notificări de fiecare dată când este înregistrată o cheltuială sau nu efectuează la timp plata chiriei sau a facturilor, când trebuie să transmită indexul contoarelor de utilități.

Statistici și rapoarte

Află în timp real situația chiriilor tale astfel încât să poți lua rapid cele mai bune decizii și evaluează randamentul proprietăților. Ține sub control toate informațiile care contează și mărește-ți profitabilitatea.

Contoarele de utilități

Pentru fiecare proprietate pot fi setate contoarele de utilități încât chiriașii să poată primi notificări lunare și să înregistreze în platforma Optimrent indexul acestora. Toată lumea va cunoaște consumul efectuat și va fi ușor de organizat.

Dotările proprietății

Înregistrezi în platformă inventarul de bunuri al proprietății atașând fotografii, detaliile și valorile lor de înlocuire. Astfel poți genera oricând fișa de inventar, anexa la contract.

Discută oricând și de oriunde

Poți comunica ușor cu chiriașii, proprietarii sau echipa ta prin mesaje private sau de grup. Oricine din echipa ta poate prelua cu ușurință sarcinile.

Documente

Stochează digital documentele și accesează-le de oriunde. Totul este bine organizat și într-un singur loc. Poți configura drepturi de vizualizare pentru chiriaș

Panou de control

Panoul de control îți arată pe un singur ecran toate datele importante ale proprietății administrate. Ai o imagine de ansamblu, ușor de înțeles, a veniturilor și cheltuielilor tale, alerte, știri imobiliare, documente utile.

Personal autorizat

Înregistrezi în platformă persoanele desemnate să intervină pentru soluționarea cererilor de mentenanță transmise de către chiriaș.

Crește-ți reputația în domeniu

Primești și acorzi calificative. Un istoric bun te poate ajuta să închiriezi mai ușor și la un preț mai bun. În plus, îți reduci riscurile, dacă închiriezi unui chiriaș cu recomandări bune.